O nama

MD CHIP obrt za trgovinu i usluge  za građane, male tvrtke i obrte obavlja servis i prodaju računala i računalne opreme, laptopa, servis tv i hi-fi uređaja, prodaju softwara, potrošnog materijala za urede, tonera, tinti i razne ostale tehničke robe.

Servis računalne opreme i ostale informatičke usluge obavljamo po standardima struke, brzo i profesionalno po povoljnim cijenama. Sigurno smo najbolji susjed za popravak informatičke opreme za male i srednje tvrtke, te za građane koji žele stručne usluge. Iza obavljenog servisa stojimo osobnim ugledom i ugledom tvrtke, te pismenim jamstvom. Na našim policama nudimo Vam širok izbor informatičke robe odmah ili robu prema željama i potrebama kupaca dobavljamo direktno sa skladišta naših uvoznika u roku 24 sata.

Svakom klijentu nudimo:

  • Stručnost, pouzdanost, odgovornost, otvorenost za suradnju
  • Brzi servis unutar i van jamstvenog roka
  • Prijenosna i stolna računala, servere, monitore, televizora, pisače, multifunkcijske uređaje, projektore, mrežnu i internet opremu, sistemski i aplikativni softver, originalne i zamjenske tinte i tonere, i ostalo
  • Opremu provjerenih proizvođača sa do 5 godina garancije
  • Održavanje informatičke opreme i računalnih sustava

Za usluge i proizvode koje nisu navedeni upitajte nas i napravit ćemo ponudu samo za Vas.
Informatička rješenja koja su bila skupa prije nekoliko godina sada su postala dostupna malim tvrtkama i kućnim korisnicima. Upitajte nas za rješenja koja mogu povećati efikasnost, pouzdanost i jednostavnost Vašeg poslovanja.

MD CHIP obrt za trgovinu i usluge
Vl.Denis Marić
Tuškanova 34
10000 Zagreb
Web: www.md-chip.hr
E-mail:md-chip@zg.t-com.hr
01/4678-888
OIB 22415769894
IBAN HR4823600001101520448

Pozivamo Vas da nas posjetite u našoj dobro opremljenoj specijaliziranoj trgovini i stručnom servisu, u radno vrijeme od 9.00-17.00 sati.